De 2-minutenregel voor permanente ontharing

Een treatment vervaardigd behandeling van laserlicht dat via een haarkleurstof melanine is geabsorbeerd. Het beschadigt de haarwortel, waardoor een haar na verschillende behandelingen niet verdere terug groeit. Uw huid is tijdens de laserontharing behandeling niet gespleten.

Mits je begint met permanente ontharing dien jouw zeker ons beetje geduld beschikken over. Je ziet sterkte ook niet meteen na een allereerste treatment. Mogelijkerwijs denk jouw zelfs na de eerste verzorging: hetgeen zijn mijn haartjes alweer snel retour! Het bestaan dus ook niet de haartjes welke jouw eerder hebt verwijderd, doch haartjes welke je in een eerdere behandelronde niet hebt meegenomen.

De prijs betreffende een LAHC6 is momenteel € 199,- euro bij Coolblue en Fonq met kosteloos bezorging. In tegenstelling tot bol.com daar waar het apparaat alsnog € 403,- euro kost. Bij heel wat overige webwinkels kan zijn dit product intussen al uitverkocht, dus wees er vlug voor!

Het LightSheer DUET diode lasersysteem is speciaal geproduceerd vanwege doelmatig en permanent ontharen. Dankzij een allernieuwste technologie en de geavanceerde sterke diode laser betreffende 800 nm golflengte kan zijn een LightSheer DUET ongeëvenaard en ook niet soortgelijk betreffende andere ontharingssystemen als het gaat om veilige en effectieve laserontharing op ons efficiënte methode.

Wetenschappelijk onderzoek en uitgebreide klinische testen wereldwijd beschikken over bewezen het hiermee op ons veilige en effectieve methode maximale resultaat wordt behaald voor bijna al die huidtypes en haarkleuren.

Ernstige complicaties na laserontharing aankomen bijzonder zelden voor. Na de treatment kan zijn hier de huid hetgeen gevoelig, rood en gezwollen. Het trekt meestal na enige uren tot maximaal één dag straat.

De Soprano Accord zit doelmatig vanwege iedere client welke om een supersnelle, pijnloze en effectieve laserontharing vraagt.

De haarwortel wordt hierdoor vernietigd. Via dit zuivere en bijzonder sterke laserlicht geraken zelfs de dieper gelegen haarworteltjes bereikt waardoor maximaal resultaat is behaald.

Er kan zijn geen sprake betreffende pijn na een behandeling, de huid mag hooguit hetgeen gevoelig aanvoelen. Heeft u dan ook last, dan kunt u dan ook een paracetamol nemen ofwel een koude kompres op een behandelde plek leggen.

Tot vanwege kort kon je louter bij een specialist terecht ingeval jouw over jouw ongewenste haargroei af wilde, doch daar is nieuwigheid in gekomen! Permanent ontharen kan zijn nauwelijks dure aangelegenheid meer waar je de deur voor uit moet. In dit artikel lees je hoe je de klus veilig zelf kunt klaren.

Ons 100% resultaat mag helaas ook niet gegarandeerd geraken. Na de verzorging blijven daar namelijk donsharen achter en die kunnen zich in de loop met de jaren bij invloed aangaande hormonen, medicatie of overmatige prikkels tot andere volwassen haren maken. Die haren kunnen vervolgens eventueel alweer behandeld worden om ons optimaal resultaat te bereiken ofwel te behouden.

) En een "sterkte" betreffende de flits kan zijn bij nauwelijks betreffende de via het gevonden thuis IPL apparaten krachtiger vervolgens 3/3 aangaande een sterkte welke volgens onderzoeken benodigd kan zijn voor een effectieve werking.

Een Lightsheer DUET is de "Gouden Standaard'' op dit gebied aangaande laser ontharen en een Soprano Accord bezit indien bijkomend goedkoop dat we een donkere huidtype & zongebruinde huid eerder en effectiever kunnen veven.

Naar aanleiding van de resultaten uit de vele en uitgebreide studies wordt deze laser ook wel de "Goudgele Standaard" vanwege permanent ontharen genoemd. De LightSheer DUET diode laser kan zijn dus een perfecte selectie vanwege prima protectie, effectiviteit en efficiency.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *